Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Telefon : 0 212 260 80 08
Belgegeçer : 0 212 227 10 39
WEB https://besiktasgazimustafakemalo.meb.k12.tr
Adres : DİKİLİTAŞ MAH. SETÜSTÜ SK. MAHMUT ERSEVEN İLKOKULU BLOK NO: 1/1 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, ailesi ve ülkesi için çalışma ve başarma sorumluluğu duyan, yeniliklere açık, bilim ve teknolojinin farkında olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, öğrenme ve okumaya istekli, değişen koşullara ayak uydurabilecek araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerin bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetenek, bilgi ve beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlayarak model bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : 6 Ekim İstanbulun Kurtuluşu Yarışması-Şiir Dalında İlçe 1.´Si Çanakkale Savaşlarının 102. Yıl Dönümü Resim Şiir Ve Kompozisyon Yarışması-Şiir Dalında İlçe 1.´Si-Kompozisyon Dalında İlçe 2.´Si Öğrenciler Ab´yi Öğreniyor Projesi Yarışmaları-Bana Ab ´Yi Anlat-Resim Dalında İlçe 1.´Si 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yarışmaları-Şiir Dalında İlçe 2.´Si Ata´ya Veda Konulu Resim -Şiir - Kompozisyon Yarışması-Şiir Dalında İlçe 1.´Si Şehit Ömer Halisdemir´e Mektup Yarışması-Mektup Dalında İlçe 2.´Si Ve İlçe 3.’Sü Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Okullar Arası Yüzme Yarışması-Yüzme Yarışması İlçe 2´si İstiklal Marşı´nın Kabul Eildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Şiir,Kompozisyon Resim Yarışması-Resim Dalında İlçe 3.´Sü

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : 13.15-18.20
Isınma : Merkezi Doğalgaz
Servis : Var.
Ulaşım : Okulumuza Zincirlikuyu Beşiktaş arasında sefer yapan tüm otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.Barbaros bulvarında bulunan Ertuğrul sitesi durağında inilmesi gerekmektedir.Barboros caddesine paralel iki alt sokakta Halk Eğitim merkezinin yanında bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Beşiktaş ilçesinin Dikilitaş semtinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Beşiktaş merkezdedir.
Kontenjan Bilgileri : 90
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun Sınav Başarı Durumu : 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 0
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Masa tenisi, Atletizm, Yüzme dallarında minik ve yıldız kız-erkek takımlarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Bilimsel etkinlik bulunmamaktadır.
Proje Çalışmaları : Çeşitli branşlarda proje çalışmalarımız devam etmektedir.